ΕΛ EN
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Τοποθεσία | Πρόσβαση

Αν έχετε δικό σας αυτοκίνητο ή έχετε νοικιάσει κάποιο, μπορείτε να έρθετε εύκολα από την Αθήνα σε 2 περίπου ώρες

Η Διαδρομή με το αυτοκίνητο

Ακολουθώντας την Αττική Οδό και εν συνεχεία την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, βγαίνετε στην έξοδο για Επίδαυρο (η πινακίδα γράφει Β' ΕΞΟΔΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ- ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ) και κάνετε αμέσως αριστερά (ακριβώς απέναντί σας θα δείτε την πινακίδα που γράφει προς Πόρο).

Οδηγείτε για 30 περίπου λεπτά και μόλις δείτε στα αριστερά σας την πινακίδα της καφετέριας STORK μετά από περίπου 2,5 χλμ, θα δείτε στα δεξιά σας πολλές πινακίδες. Ακριβώς στα 30 μέτρα βγαίνετε δεξιά και αμέσως αριστερά κάτω από την γέφυρα και συνεχίζετε ευθεία. Στη συνέχεια ακολουθείτε τον καινούργιο δρόμο, προσέχοντας να δείτε την πινακίδα προς Πόρο. Στο σημείο αυτό θα κάνετε λοξώς αριστερά και θα φθάσετε από τον παραλιακό δρόμο σε 25 περίπου λεπτά στο Γαλατά, από όπου και παίρνετε το μικρό ferry για τον Πόρο.

Οι αναχωρήσεις είναι κάθε 30 λεπτά και η τιμή του εισιτηρίου είναι περίπου 6€ μαζί με τον οδηγό και 1€ για κάθε επιβάτη.

Πληροφορίες για Πλοία

Τα συμβατικά πλοία αναχωρούν από το κεντρικό Λιμάνι του Πειραιά (Πύλη Ε8). Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχουν περίπου 2 αναχωρήσεις την ημέρα, ενώ κατά τους χειμερινούς μήνες περιορίζονται σε 1 την ημέρα.

Τοποθεσία | Πρόσβαση

Πληροφορίες για ταχύπλοα

Τα Flying Dolphins και τα Flying Cats αναχωρούν από το κεντρικό Λιμάνι του Πειραιά (Πύλη Ε8). Το ταξίδι διαρκεί μόλις 1 ώρα. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχουν περίπου 6 δρομολόγια την ημέρα ενώ κατά τους χειμερινούς μήνες, περιορίζονται στα 4. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 26,50€ για τους ενήλικες και 13,50€ για τα παιδιά (ανά διαδρομή).

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Marinos Tours

  • T. 22980 23423 | 22980 22977
  • F. 22980 25325
  • E. info@marinostours.gr